"

PHI Token — HIBRIDNI ulaganja platforma Robo prvi na svijetu za ulaganje u tradicionalnim sredstava i Cryptocurrency na temelju Blockchain


 
Salam uspjeh za sve kripto kompa gdje god se nalazili. Želimo vam dobro zdravlje u svim Valentino. ovom prilikom ću vam sve informacije o jednom od ICO projekta u tijeku odnosno PHIToken.

Zašto PHIToken platforma za hibridni investicijski partneri gdje LTD namjerava stvoriti prvu platformu za ulaganja hibridni (PHI)?


Zbog platforme PHIToken će omogućiti ulaganja u sve klase imovine i ulaganja vozila uključujući kripto imovine. Cilj je pružiti klijentima s potpuno digitalne platforme za upravljanje sve štednje i ulaganja. Ova platforma će biti hibrid Pltaform za investicije, drugim riječima, digitalni proces upravljanja s iskusnim profesionalcima za klijenta interakcije.

Kako PHIToken platforma?

 
 

PHIToken platforma ima tri glavne funkcije za povećanje vrijednosti PHIToken s vremena na vrijeme:


PHIToken™ kao dionica: svaka osoba koja želi koristiti komponentu platforme besplatno, (sve upravitelje, financijski planeri i investitori) treba imati i sakaćenje PHIToken.
PHIToken kao plaćanje: hibridni ulaganja platformi i financijskih softvera koje je razvio će prihvatiti plaćanje u PHIToken koji nudi gotovinu 30%, kako bi se potaknulo ljude da plati Token umjesto masne novac;
PHIToken kupiti natrag i ravnotežu: 15% troškova izvedbe generira platforme i 50% od godišnje porezne prijave nastale od plaćanja poreza na Malti (što odgovara 15% EBIDTA društvo) će se koristiti za kupiti PHIToken u razmjeni i biti eliminiran, stvoriti efekt oskudicu koja će proizvesti kontinuirani rast tijekom vremena.

Platforma PHI također će riješiti problem kritične bogatstvo upravljanje industrije iz sljedećih razloga:

Ovo će smanjiti komercijalne opskrbnim lancima kroz digitalizaciju i smanjiti troškove pružanja investicijskih usluga.
Ovo će vam omogućiti da ulažu u neke od ulaganja vozila, uključujući imovinu šifriranja je fantastičan investicijskih prilika.
Ovo će stvoriti usporedbu između menadžera i upravitelje bogatstvo po poticanju konkurencije i stoga se bolje stopa povrata za kupce.
 
 
PHIToken ova tvrtka organizira tokena generacije događaj za izdavanje tokena PHI, htjeli stvoriti novi model raspodjele financijskih usluga i upravljanje bogatstvom koji jako revolutionized protok.

Financijske usluge mogu se osigurati na različite načine, u rasponu od anonimnih bilteni do masivne sa savjet o vrijednosnim papirima može se kupiti ili prodati, u rasponu od online platforma za analizu i usporedbu financijskih instrumenata do specifične konzultantske usluge Prema potrebama svakog klijenta, a zatim proširiti usluge upravljanja ulaganjima imovine kroz upravljanih računa pojedinačno ili kolektivno upravljanih računa, naziva omnibus račun.

Investicijskih instrumenata može se razlikovati u investicijskih proizvoda kao što su investicijski fondovi i Sicavs (ulaganja tvrtke variablecapital), Alternativna sredstva poput AIF ili PIF ili čistih investicijskih instrumenata kao kao kapital vrijednosnih papira ili vrijednosnih papira.

Ideja povezati PHIToken je prirodna posljedica jako uvjerenje paralizirati financijski savjetnik dugih lanaca i dugo, koji žele inovacije u raspodjeli financijskih usluga stavljanjem u centar financijski savjetnici, upravitelje i posebno potrošača kraj kao investitori traže i očekuju povrat više kvalitete.

Tokena PHI će omogućiti investitorima iz cijelog svijeta za pristup premium usluga koja je namijenjena samo nositelj tokena za kupnju s 30% popusta na različite vrste usluga kao što su financijski bilten na tradicionalnim vrijednosnica i imovini Šifriranja, se rangiraju obveznice, dionice, fondovi i šifriranja, uvijek Kupi popust 30% na konzultantske usluge koje nudi gdje partnera ili partnerima ili savjetnicima.
 

 Platforma za upravljanje imovinom φ


Hibridni platforma za Hybrid kombinira puno vrijednost investiranje, što omogućava menadžerima imovine, bogatstvo menadžeri i financijski planeri mogu otvoriti jedan ili više put upravljanje za podršku svojim klijentima, ali i da Sve kupce koji ne prate financijski planeri i koji će uložiti svoj novac uz korištenje samo platforma koja omogućava profesionalni novac ulaganja čak i u zemljama u razvoju. Kripto-imovina imovina klase kroz financijske proizvode vezane uz ovaj instrument.

Potpuno digitalna platforma će postati srž ovog projekta, jer je zaista inovativni poslovni model, u potpuno otvaranje za neke bankovne depozite, neki menadžeri imovine i stoga, slušaj, neki savjetnici Financiranje, gotovo potpune financijske instrumente iz cijelog svijeta, ukratko, 360 stupnjeva platforma koja je uistinu sposobna zadovoljiti ne samo potrebe privatnih kupaca i potrošača, ali i potrebe HNWI kupaca institucija koje mogu dodijeliti svoje imovine tako da odaberete iz stotine različitih upravitelje s vrlo konkurentnim. trošak. mogućnost pobjeći i pretvoriti u jedan dan, umjesto mjeseca. Operacije opisao infografik ispod.
 
 

PHIToken prodaja

 Simbol znak: Φ

Ukupno ponuda: 24,157,817.00 φ

Mekana kapa: 1 milijun USD

Tvrdog kapu: 14,930,352 φ

PRE-ICO na početak: Ožujak 3, 2018

Pridružite na tržištu prvi bogatstvo upravljanje kombinira tradicionalnu i svjetski financijski kripto ka nova stopa povrata i više i bolje načine da ulažu dugoročno.

Događaj tokena generacije (TGE) će se u tri faze:

Pretprodaja: maksimalan broj 3,524,578 znak.

Pre-ICO: 3,524,578 maksimalni broj tokena uz popust od 21%.

ICO: 7,881,196 maksimalni broj tokena će biti dostupna.
 
 

Pre-prodaju: zatvoreno

Broj PHIToken u pre-prodaju: 3,524,578 φ
Datum početka: Ožujak 3, Pre ICO 2018 φ
Broj PHIToken u Pre-ICO: 3,524,578 φ
Minimalni iznos u Pre-ICO: 1 ETH
Trajanje Pre ICO: do 8 ožujka 2018 godine
Cijena sa popustom: 21%
Mogućnosti raskida ugovora: da, nakon narudžbe 3,524,578 znak
Mogućnost rezervacija ugovor u Pre-ICO: da
PHIToken ICO Datum početka: Ožujak 8, 2018
Broj tokena φ u ICO: 7,881,196
Vremensko razdoblje: do 21 marta ICO 2018
Mogućnosti raskida ugovora: kad navrši 14,930,352 znak (tvrdog kapu)
PHIToken naredio da Airdrop nakon 6 mjeseci: 1,346,269 φ
PHIToken su rezervirana za upravljanje tim: 1,346,269 φ
Minimalni iznos u ICO: ne najmanje
Broj tokena: izdala 24,157,817.00 PHI PHI
Prilagođavanje se može podesiti: tokena koji se prodaju ili to nisu ispunjena će biti uništen.
Pitanje daljnje Token: tokena, problem nije u ICO
Siguran način za kupnju žetona: samo ETH
Mincap: 1 milijun USD, sva sredstva će biti vraćena
Tokena distribucije podržani: ne kasnije od 5 Lipanj 2018
Događaj tokena generacije (potaknuće Datum) 5 Lipanj 2018
 

Distribucija: PHIToken

Token se distribuira javnosti: 61,8%.
AirDrop nakon 6 mjeseci samo za dioničare: 3,4%.
Znak za upravljanje/radnik/savjetnik: 11,1%.
Stjecanje i razvoj poslovanja: 23.6.

Korištenje sredstava

Razvojna platforma za 30,2%.
Marketinga od 18,6%.
Poslovni razvoj 41,4%.
Savjetnik, pravne i usklađenost 5,4%.
4.4 istraživanje i razvoj.

PUTOKAZ

 

0 Response to " PHI Token — HIBRIDNI ulaganja platforma Robo prvi na svijetu za ulaganje u tradicionalnim sredstava i Cryptocurrency na temelju Blockchain"

Posting Komentar